Meer weten

Over Ons

nederlands-rijbewijs

Rijbewijs kopen 2022

Wij zijn snel, veilig en betrouwbaar in het afgeven van uw rijbewijs

Sinds 2000 produceren en distribueren wij Nederlandse rijbewijzen in Nederland.

Onze klanten nemen regelmatig contact met ons op via deze website en plaatsen bestellingen voor het specifieke document dat ze willen kopen. Normaal gesproken geven we klanten een prijs die afhankelijk is van het land van het document en de urgentie van de taak. Ons support team staat altijd klaar om te helpen en we houden contact met onze klanten gedurende het hele productieproces. We houden klanten bij elke stap op de hoogte.

 

We hebben partners in de verschillende overheidsinstanties die met ons samenwerken om de registratie van originele documenten te bespreken. Wij drukken deze documenten af op goed materiaal met een hoge kwaliteit. We gebruiken onze contacten met de overheid ook om de documenten te registreren in computersystemen van de overheid. Dit proces is noodzakelijk in het transportsysteem, het immigratiesysteem en identificatiesystemen. U kunt er altijd op vertrouwen dat wij juridische documenten voor u maken.

Authenticatie

Telkens wanneer deze documenten in het systeem worden geverifieerd, wordt alle informatie van de houder geldig weergegeven, waardoor het document echt wordt.

Kwaliteit

Wij zijn kwaliteitsfabrikanten en leveranciers van authentieke en legitieme onderdelen. Wij verwerken en creëren archieven die u kunt gebruiken om uw werk internationaal te verplaatsen.

Overweging

Het is niet nodig om u eraan te herinneren hoeveel het kost om er een te krijgen. Maar hier geven we de beste prijs als liefde voor onze klanten

0 +
Deskundigen
0 +
Tevreden klanten
0 +
Werk gedaan

Hoe en hoeveel koop ik een rijbewijs op deze website?

op onze website wordt het rijbewijs gekocht voor 900 euro’s, afhankelijk van de gewenste categorieën. we geven het document binnen 7-10 werkdagen uit en u ontvangt hetzelfde document als degenen die er jaren over hebben gedaan om het te krijgen.

Om een rijbewijs op deze website te verkrijgen, neemt u contact met ons op via de WhatsApp en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

De categorieën van het rijbewijs zijn:

A – motorfietsen en bromfietsen (rijbewijscategorieën AM, A1, A2, A),
B – auto’s, tractoren en werkvoertuigen (rijbewijscategorieën B, BE, W)
C – bestelwagens en vrachtwagens van meer dan 3.500 kg (rijbewijscategorieën C, C1, CE, C1E)
D – bussen (rijbewijscategorieën D, D1, DE, D1E)
CD – rupsbanden en bussen (rijbewijscategorieën C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E)
TMT – truckmodule (moet de D-test hebben doorstaan)
BMT – busmodule (moet geslaagd zijn voor de C-test)

Hey jongens, bedankt voor de geweldige dienst! Ik had een paar problemen met de wet - waardoor het erg moeilijk is om met de mijne mee te bewegen. Met mijn nieuwe rijbewijs kon ik eindelijk mijn familie bezoeken zonder de bus te hoeven gebruiken.
Mats Lois